Clemenza recliner

3.750,003.850,00

Clemenza 3-zits: De ultieme thuisbioscoopervaring

*Rijconfiguratie: 3 stoelen*

De “Clemenza” recliner een nieuw model als bondgenoot van de Don Vito! Met zijn stijlvolle design en ongeëvenaard comfort transformeert hij jouw thuisbioscoop in een luxe filmparadijs. Deze stoel is volledig elektrisch verstelbaar en wordt bekleed met ons hoogwaardige kunstleder van topkwaliteit. Dit model heeft het zero gravity mechanisme, zie onder voor uitleg.

In de Clemenza kun je ontspannen tijdens elke film, of deze nu kort of lang is. Dankzij de geavanceerde stoelconstructie en het gebruik van perfect afgestemd schuim, geniet je van begin tot eind van ultiem comfort – zoals je dat alleen in premium stoelen vindt.

Wat maakt de Clemenza zo bijzonder?
– Elektrisch verstelbare hoofdsteun
– Elektrisch verstelbare rug- en voetensteun
– Hoogwaardig, duurzaam kunstleder
– LED-bedieningsknop met ingebouwde USB-oplaadpunt
– Bekerhouder voor je drankje
– Zwarte beschermkap om het voetsteunmechanisme te beschermen

Het klinkt misschien bijna te veel luxe voor één stoel, maar het is echt zo! Wil je het zelf ervaren? Kom gerust langs in onze showroom en probeer de Clemenza uit. Je bent van harte welkom!

Onze motoren zijn CE-gecertificeerd en hebben een garantie van 3 jaar.

*Ons kunstleder is niet te onderscheiden van echt leder en is bovendien duurzaam geproduceerd.*

*Het Zero Gravity systeem bij een recliner stoel is een functie die de stoel zo positioneert dat je lichaam in een vrijwel gewichtloze staat komt te liggen. Dit concept is geïnspireerd door de positie die NASA gebruikt voor astronauten bij de lancering, waarbij de zwaartekracht gelijkmatig over het lichaam wordt verdeeld.

Bij een Zero Gravity recliner worden de knieën opgetild tot ongeveer harthoogte, en de rugleuning kantelt licht naar achteren. Hierdoor wordt de druk op de wervelkolom, nek en gewrichten verminderd, wat zorgt voor een gevoel van ontspanning en verlichting van spierspanning. Het geeft de gebruiker het gevoel van zweven, waardoor het ideaal is voor langdurig comfort en stressverlichting.

Maatwerk opstelling

Onze bioscoopstoelen zijn in elke opstelling leverbaar. Neem contact op voor een gepersonaliseerde offerte.