Clemenza recliner twin

2.500,002.600,00

Clemenza 2-zits: De ultieme thuisbioscoopervaring

  •  Stijlvol en Comfortabel
    De Clemenza recliner is een nieuwe aanvulling naast de Don Vito. Met zijn stijlvolle design transformeert hij jouw thuisbioscoop direct in een luxe filmparadijs.
  •  Volledig Verstelbaar
    De stoel is volledig elektrisch verstelbaar, waardoor je altijd jouw ideale zithouding kunt vinden. Bovendien biedt deze functionaliteit flexibiliteit en gemak, wat zorgt voor een ultieme zitervaring.
  •  Hoogwaardige Materialen
    De Clemenza is bekleed met ons hoogwaardige kunstleder, dat zowel duurzaam als elegant is. Hierdoor is het niet alleen mooi, maar ook slijtvast en comfortabel.
  •  Innovatief Zero Gravity Systeem
    De Clemenza beschikt ook over het Zero Gravity mechanisme, dat geïnspireerd is door NASA. Dit zorgt ervoor dat je in een gewichtloze positie kunt ontspannen tijdens elke film. Zo wordt de druk op je lichaam verminderd, wat leidt tot ultieme ontspanning.
  •  Ultiem Comfort
    Dankzij de geavanceerde stoelconstructie en het perfect afgestemde schuim, zit je van begin tot eind heerlijk comfortabel. Of het nu gaat om een korte film of een lange filmavond, de Clemenza biedt continu ondersteuning en zorgt voor langdurig comfort.

Kortom, het klinkt misschien bijna te veel luxe voor één stoel, maar het is echt zo! Wil je het zelf ervaren? Kom gerust langs in onze showroom en probeer de Clemenza uit. Je bent van harte welkom!

*Ons kunstleder is niet te onderscheiden van echt leder en bovendien duurzaam geproduceerd.*

Maatwerk opstelling

Onze bioscoopstoelen zijn in elke opstelling leverbaar. Neem contact op voor een gepersonaliseerde offerte.